İstanbul elektrik kesintisi! 23 Mart 2016
KAĞITHANE İlçesi, MERKEZ Mh., DUMLUPINAR Cd., DESTE Sk., HAVUZLAR Cd., GÜN Sk., KEMERBURGAZ Cd., SEVİL Sk., 01:00 - 08:00 saatleri arasında SCADA ÇALIŞMASI süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, 
ORTAKÖY Mh., PORTAKAL YOKUŞU Cd., YENİKALDIRIM Sk., MANDIRA Sk., TÜRK HAVA YOLLARI SİTESİ YOLU Sk., KAYPAKOĞLU Sk., URGANCI Sk., SARMACI Sk., MARMARA SİTESİ YOLU Sk., İNCİ Sk., AYDINLIK Sk., YILDIZ Sk., 08:30 - 11:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, 
ORTAKÖY Mh., MARMARA SİTESİ YOLU Sk., LEYLEK YUVASI Sk., 10:30 - 12:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ İlçesi, ORTAKÖY Mh., MARMARA SİTESİ YOLU Sk., LEYLEK YUVASI Sk., 11:30 - 14:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ZEYTİNBURNU İlçesi, MERKEZEFENDİ Mh., KOZLU MEZARLIK YOLU Sk., HAMAM ÇIKMAZI Sk., MERKEZEFENDİ Cd., MEVLEVİHANE ÇIKMAZI Sk., DERE Sk., MEVLEVİHANE Cd., 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ZEYTİNBURNU İlçesi, MERKEZEFENDİ Mh., MEVLANA Cd., 14:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH İlçesi, AKŞEMSETTİN Mh., FEVZİPAŞA Cd., SÜRREEMİNİ Sk., BAB NAİBİ Sk., KINALIZADE Sk., EMİR BUHARİ Sk., ŞEMSETTİN SAMİ Sk., BATTALGAZİ Sk., 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BAKIRKÖY İlçesi, BASINKÖY Mh., FLORYA Cd., ŞENLİKKÖY Mh., HARMAN Sk., MEKTEP Sk., KIRSERDAR Sk., 09:00 - 12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181