İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi!
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Çekmeköy'de 09.00 ile 18.00 arasında Hamidiye Mahallesi, Ümit, Hilal, Bilgiç sokaklar, Beykoz'da 09.00 ile 12.00 arasında Acarlar Mahallesi, 11, 38, 39, 43, 48. ve 75. sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Ümraniye'de 09.00 ile 12.00 arasında Hekimbaşı Mahallesi Bahar, Barış, Gazipaşa, Hanlı, Koca, Okul, Budak, Döndü, Katip Çelebi, Eşmepınar, Şimalyıldızı, Küçüksu, Yıldıztepe, Değerli, Çukuroba, Aydın, Baki, Akıncılar, Gök, Hanlı, Munzur, Ebru ve Kondol sokaklarda, Şerifali Mahallesi Kule, Alptekin, Turgut Özal, Türker, Söyleşi, Barbaros, Bayraktar, Büyükyavuz, Atabek ve Hendem sokaklarda, Ataşehir'de 09.00 ile 12.00 arasında Esatpasa Mahallesi Ünaydın, Kösebey, Baraj Yolu, Kafkas, Fetih Mahallesi, Vezir, Hacıbekir, Ziyapaşa, Gülmercan, Gülşen ve Mehmet Katip sokaklarda, Örnek Mahallesi, Şehnaz, Bestekar, Yunus Emre ve Sorgun sokaklarda, Kayışdağı Mahallesi Acar, Menekşecik, Turna3 Ayazoğlu, Patika Yol sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Üsküdar'da 09.00 ile 12.00 arasında Valide-i Atik Mahallesi, Zeynep Kamil, Helvacı Ali, Tabaklar Meydanı, Eski Toptaşı, Küçük Osman Paşa, Kartalbaba, Kasımağa, Toptaşı Meydanı, Valide İmareti, Dr. Fahri Atabey, Balcılar Yokuşu, Hasodalar Çıkmazı, Şehit Ali İhsan Çakmak, Takatuka Yokuşu, Hasanbey, Tabaklar Külhanı, Devran ve Körbakkal sokaklarına, 09.00 ile 17.00 arasında Güzeltepe Mahallesi Anıtlar, Şenay, Namazgah, Beyaz Köşk sokaklarına, Küçüksu Mahallesi, Korkut, Yangaç, Akgüngör ve Barbaros Paşa sokaklarına, Selamiali Mahallesi Cumhuriyet Sokak'a elektrik verilemeyecek.

Kadıköy'de 09.00 ile 12.00 arasında 19 Mayıs Mahallesi Toktaş, Sinan Ercan, Uzay, Kadıpaşa ve Dilara sokaklar, Kozyatağı Mahallesi Hüseyin Ayanoğlu, Buket ve Hilmipaşa sokaklar, Fenerbahçe Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu, Bozkır, Fuatpaşa, Fener Kalamış, Lalezar, Yeşilkır, Ahmet Mithat Efendi, Dr. Faruk Ayanoğlu, Yoğurtçubaşı, Hacı Mehmetefendi, Mehmet Şengün ve Kurukahveci sokaklar, Caddebostan Mahallesi Dr. Vasıf Çıkmazı, Baycan Çıkmazı ve Papatyalı sokaklar, Kartal'da 09.00 ile 13.00 arasında Karlıktepe Mahallesi Sudeposu ve Blokevleri sokaklar elektrik alamayacak.

Pendik'te 01.00 ile 06.00 arasında Kavakpınar Mahallesi Yargıç, Yerde, Neşriyat, Fatma, Küme, Leylek, Cemil Meriç, Sosyal ve Plato sokaklarda, Sultanbeyli'de 09.00 ile 12.30 arasında Orhangazi Mahallesi Petrol Yolu, Abdurrahim Efendi, Yeşil, Dinar, Menekşe, Milli, Sedanur, Akgül, Cem Sultan, Kadırga, Kalecik, Kameri, Kandıra, Orhangazi, Tarık, Tercih, Esat, Göktepe, Gülistan, Hasan, Hoca Ahmet Yesevi, Sabri Efendi, Eşref Bitlis, Su Kenarı, Babacan ve Erbil sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Tuzla'da 12.00 ile 15.00 arasında Orhanlı Mahallesi Kurna Yolu ve Formula sokaklar, 09.00 ile 12.00 arasında Orta Mahallesi Preveze Sokak, Sancaktepe'de 09.00 ile 15.00 arasında Abdurrahmangazi Mahallesi Hilal, Seymen, Birikim, Atayolu, Osmangazi, Abdurrahman Gazi, Kızılay ve Merkez sokaklar, Meclis Mahallesi Manyas Sokak, 09.00 ile 17.00 arasında Abdurrahmangazi Mahallesi Mühendis, Refah, Zeki, Boztepe, Bayram ve Menteş sokaklar, Atatürk Mahallesi Gökhan, Karayemiş ve Öztok sokaklar elektriksiz kalacak.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


SUR YAPI İSTANBUL GÖLBAHÇE EVLERİ 275 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA!DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181