Ant Yapı projeleri yüzde 20 peşinat kampanyası başladı!
Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 'Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Ant Yapı'nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projeleri için yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Mart'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca 60 ay vade seçeneğinde yüzde sıfır faiz, 240 ayda ise yüzde 0.79 faiz oranı ile banka kredisi imkânı sunuluyor.

MODÜLER DAİRELER
Şişli Bomonti'de yer alan Anthill Residence 54 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama prensibine sahip yapısıyla daireleri birleştirerek 5+1'e kadar farklı daire tipleri elde etmek mümkün. Konut kulelerinin dışında sosyal tesisler, kapalı otoparklar, depolar ve teknik mahallerden oluşan bodrum katları ile bir butik çarşı AnthüTde yer alıyor. Her türlü ev otomasyonunun kurulumuna uygun bir altyapıya sahip olan Anthill Residence sakinlerine, açık kapalı spor alanları, kapalı kayak pisti, yüzme havuzları, fitness center ve spa gibi sosyal imkânlar da sunuyor.

BOĞAZ MANZARALI
Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, KirazlıtepeKüplüce sınırları içerisinde, boğaz manzarasma hakim olan bir tepede yer alıyor. Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 8 bin 500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da yer alıyor. Otopark sistemini yeraltına alan proje hem araçların kalabalık görüntüsünü engelliyor hem de güvenli park imkânı sağlıyor. Doğal yeşil alanların peyzaj tasarımında önemli bir yeri olan Antteras'ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor.

ULAŞIMI KOLAY
Ant Yapı'nın, Anadolu yakasmm yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, 1. 2. ve 3. köprü bağlantı yollanna çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor. 

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181