Ant Yapı teslime hazır 3 projesiyle GYODER kampanyasında!
Ant Yapı, teslime hazır üç projesi ile GYODER'in kampanyasına destek vermeye karar verdi. Kampanya kapsamında Ant Yapı'nm Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinden sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca ayda yüzde 0,70 faiz oranı ile 10 yıl vadelibanka kredisi imkanı sunuluyor. Kampanyadaki Anthill Residence Boğaziçi ve Halic'in panoramik görüntülerinin yanı sıra şehrin enerjik görüntüsünü de sunuyor. İkonik proje 54 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama prensibine sahip yapısıyla daireleri birleştirerek 5+1'e kadar farklı daire tipleri elde etmek mümkün.

Beylerbeyi sırtlarında Antteras
Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içinde, boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. Otopark sistemini yeraltına alan proje, hem araçların kalabalık görüntüsünü engelliyor hem de güvenli park imkanı sağlıyor. Doğal yeşil alanların peyzaj tasarımında önemli bir yeri olan Antteras'ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor.

50 dönüme 617 ünite geldi 
Ant Yapı'nın, Anadolu Yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Yaşamın başladığı karma yapı 42 kat ve 617 bağımsız bölüm bulunuyor.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181