Artaş İnşaat'tan 2017'de 3 bin adet Avrupa Konutları geliyor!
Artaş İnşaat, 2016 yılında başladığı Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Office Ataşehir ve ortak girişimle geliştirilen Vadistanbul Park ve Vadipark Seyrantepe projeleriyle aktif bir yılı geride bıraktı. 2016 yılında Avrupa Konutları Kale ve Avrupa Residence & Office Ataköy projelerini teslim eden ve ortak girişimlerle geliştirilen Vadistanbul Bulvar etabının ofis teslimlerine başlayan Artaş İnşaat, 2017 yılında da sektöründeki yatırımlarına ağırlık vererek 5 yeni projeyi hayata geçirecek. Şirket 2017'de Avrupa Konutları' markası altında 3 bin 23 adet bağımsız birim inşa edecek. Geçtiğimiz yıldan devam eden 5 projesi bulunan Artaş, yeni projeleriyle birlikte toplam 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışmalarını sürdürecek. Projelerin toplam satılabilir alanı ise 1 milyon 530 bin metrekareyi bulacak.

4 BİN YENİ İSTİHDAM 
Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, toplam 6 bin çalışanı bulunan Artaş İnşaatın, bu yıl devreye girecek projelerle birlikte 10 bin kişilik istihdam sayısına ulaşacağını belirtti. Yeni konut projelerinin Ümraniye, Halkalı, Topkapı ve Arıcılar'da yer alacağını belirten Çetinsaya, "Anadolu yakasındaki ikinci projemiz Ümraniye'de yer alıyor. Yamanevler markasıyla inşa edilecek projede bin 669 konut ile ofis ve ticari birim yer alacak. Topkapı'da Avrupa Konutları Kale projemizde teslimleri 1 yaptık, şimdi onun yanında Kale 2 projesini yapacağız. Projede 270 konut ve ticari birimler yer alacak" dedi. Arıcılar bölgesinde 125 bin metrekare inşaat alanında 384 konut inşa edecek olan Artaş, Halkah'da ise Avrupa Konutları projesinin B ve C etabını yapacak. Bu projede 3 etapta bin 217 konut yer alacak.

'MARTTA SATIŞLAR CANLANACAK'
Türkiye'nin potansiyeline ve ekonomisine güveninin tam olduğunu belirten Çetinsaya, 2017'nin gayrimenkul sektörünün daha da hız kazanacağı ve büyüyeceği bir yıl olacağını ifade etti. Çetinsaya, yeni konuta talep artışının sürdüğünü belirterek, fiyatlarda bir düşüşün söz konusu olmadığını kaydetti. Çetinsaya, 2017 Mart ayı itibarıyla satışların tekrar canlanacağını öngördü.

'DİNAMİKLERİ KORUDUK'
Türkiye'nin çok zor bir dönemi arkasında bıraktığını belirten Çetinsaya, "2016'da ülkemizin istikrarlı büyümesine set çekilmek istendi. Maalesef hain bir darbe girişimine maruz kaldık. Fakat dinamiklerimizi koruduk. Çok hızlı bir toparlanma sürecinin ardından çalışmalarımıza daha da ağırlık vererek devam ediyoruz. Bu sektörün bir temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181