Avrupa Konutları 2017'de 4 yeni projeyi daha hayat geçirecek!
 Avrupa Konutları markasıyla faaliyet gösteren Artaş İnşaat, bu yıl şu ana kadar satışa sunduğu Avrupa Konutları Kale 2 projesinin yanı sıra 4 yeni projeye daha hazırlanıyor. Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Artaş İnşaat olarak bugüne dek hayata geçirdiğimiz Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde erken teslim, yüksek kalite ve prim oranlarıyla yatırımcının güvenini kazanmış bir firmayız. Geçtiğimiz yıl erken teslimle tamamladığımız Avrupa Konutları Kale projemiz ile bölgede büyük bir talep gördük" dedi. 2017 yılının başında bu talebi karşılamak üzere 270 adet konut ve 23 ticari üniteden oluşacak Avrupa Konutları Kale 2 projesini başlattıklarını hatırlatan Süleyman Çetinsaya, yeni projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Bu yıl yine Avrupa Konutları markamızı taçlandıracak 4 yeni projemizi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. Anadolu Yakası'ndaki ikinci Avrupa Konutları markalı projemiz Avrupa Konutları Yamanevler, TEM lokasyonunun yeni serisi olacak Avrupa Konutları Arıcılar projemiz ile Atakent'te geliştirdiğimiz yeni etaplar Atakent 4B ve 4C projelerimiz. Avrupa Konutları markamızla daima bulunduğu bölgeye değer kazandıran projeler geliştirdik. Önümüzdeki dönemde de markamızın kalitesini sürdüreceğimiz ve katma değer oluşturan projelerle sektördeki yatırımlarımıza devam edeceğiz."

Tüketicinin yanındayız
1977 yılında temellerini attıkları Artaş İnşaat ile daima ülkeye katma değer oluşturan yatırımlara imza attıklarını ifade eden Süleyman Çetinsaya, şöyle devam etti: "Bu 40 yıllık süre içinde gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde onlarca başarılı proje hayata geçirdik. Avrupa Konutları markamız da markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu. Bugüne dek inşa ettiğimiz Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde tüketicimizin daima yanında olduk. Teslimlerini tamamladığımız projelerimizde dahi site sakinleriyle diyalogumuzu asla kesmedik. Müşterilerimize kaliteli yaşam alanları sunarken, onlara karlı bir yatırıma da imza atmalarını sağladık. Bu anlayışımız da Avrupa Konutları markasını bugün geldiği noktaya ulaştırdı. Her projemizle bulunduğumuz bölgeye değer kazandırırken, yaşam kültürümüzü geliştirecek donatılar da oluşturduk."

KALİTE, GÜVEN VE MEMNUNİYET
Avrupa Konutları markasının arkasında her projelerinin yakından takip eden müşterileri olduğunu ifade eden Çetinsaya, "Bizler de müşterilerimizi asla yalnız bırakmıyoruz ve yıllar önce teslim ettiğimiz projelerimizi dahi tek tek geziyor, gelişimine katkı sağlıyor ve site sakinlerini dinliyoruz. Bizim bu yaklaşımımız da Avrupa Konutları markamızın bu noktaya ulaşmasına etken oluyor. Avrupa Konutları markasıyla sektörümüzün ​temsilcilerinden biri olarak standartları daima yukarı çekmeyi, lider ve örnek model olma görevini sosyal bilinçle yerine getirme gayreti içindeyiz. İnşaat sektörü şimdilerde olduğu gibi gelecekte de 'Yeni Türkiye'nin en büyük ve güçlü sektörü olarak konumlanacaktır. Avrupa Konutları markamızı bugün olduğu gibi gelecekte de kalite, güven ve memnuniyet üçgeni içinde konumlandıracağız" diye konuştu.

Milliyet Emlak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181