Çukurova Balkon'dan Çukurovalılara özel iki farklı kampanya!
İnşaat sektöründe 1993 yılından bu yana Adana ile Mersin’de ve 2009’dan beri İstanbul’da faaliyet gösteren SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Elka Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı’na katılıyor. 4-6 Aralık tarihleri arasında Adana HiltonSA Oteli’nde gerçekleşecek fuarda, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da deniz, adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken son projesi Çukurova Balkon’u tanıtacak olan Çukurova Gayrimenkul, Çukurovalılar için “peşinatı ve taksitleri öteleme” fırsatı sunan iki farklı kampanya düzenledi.

Lokasyonu ve geniş balkonlarının yanı sıra dairelerin iç mimarisinden metrekare dağılımına, dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olmasıyla farklılaşan Çukurova Balkon’dan ev sahibi olmak isteyen Çukurovalılara fuar boyunca iki farklı kampanya sunulacak. Birinci alternatifte yüzde 35 peşinat vade farksız olarak teslime kadar, yüzde 65 oranında banka kredisi ise bir yıl ötelenebiliyor. İkinci alternatifte ise yüzde 25 peşinat yine vade farksız olarak teslime kadar ötelenebiliyor, yüzde 75 oranında banka kredisinin ödemeleri ise uygun ödeme koşulları ile hemen başlıyor. Proje, 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Havaalanına çok yakın, merkezi konumda…
İstanbul’un hızla yükselişe geçen bölgesi Kartal’da konumlanan Çukurova Balkon, dünyanın en büyük adliye binası olan İstanbul Kartal’daki Büyük Anadolu Adliyesi’ne 1,5 kilometre, Kadıköy-Kartal Metrosu’na 600 metre mesafede yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın olan Çukurova Balkon, İstanbul’un en prestijli yaşam ve alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi’ne araçla yaklaşık 15 dakika, köprülere ortalama 20 dakika uzaklıkta. Çevresindeki hastane, alışveriş merkezi, okul gibi sosyal imkanlar ile her türlü ihtiyaca cevap verebilen Çukurova Balkon, hem merkezde hem de şehrin gürültü ve trafiğinden uzak bir lokasyonda…

Tüm dairelerde balkon, bazılarında 30 metrekare teras var
8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan bir rezidans projesi olan Çukurova Balkon’da, 1+1’den 4+1’e kadar toplam 245 konut ve çok çeşitli sosyal yaşam alanları mevcut. Ön tarafı Marmara Denizi ve adalar, arka tarafı ise orman manzaralı olan Çukurova Balkon’da tüm daireler balkonlu. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre 2 ya da 3 balkon, bazı 2+1 ve 3+1 dairelerde ise 30 metreye kadar teras bulunuyor. Bahçe katlarında 20 metrekare bahçe kullanım alanı ve bahçe çıkışları da mevcut.

Evde zamanlarının büyük kısmını balkonda geçiren Çukurovalıların keyifli bir proje olan Çukurova Balkon’u beğeneceklerini düşündüklerini belirten Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, “Blokların araziye yerleşimini orman ve deniz manzarasını en uygun açıyla görecek şekilde tasarladık. ‘Balkon hayatın keyfidir’ dedik ve proje sakinlerinin manzaranın tadını çıkarabilmesi için her daireye büyüklüğü oranında balkon ve teras ekledik” dedi.

Her daire birbirinden farklı
Çukurova Balkon’un her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olduğunu anlatan Nuray Yıldız, “Bugüne kadarki tecrübelerimizden de biliyoruz ki, bazı müşterilerimiz için mutfağın geniş olması çok önemli, bazıları içinse salonun ya da çocuk odalarının. Biz de bu noktadan hareketle Çukurova Balkon’da büyüklükleri 65 ila 273 metrekare arasında değişen tüm dairelerin iç mimarisini birbirinden farklı şekilde kurguladık. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımının değiştiği projemizde, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde bulunuyor” diye konuştu.

Çukurova Gayrimenkul’ün Balkon projesine özel olarak sağladığı “Private Home” hizmeti ile kişiye özel dekorasyon alternatifleri de oluşturduğunu ifade eden Yıldız, bu hizmet kapsamında mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri, zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda seçenekler sunulduğunu, konut sahiplerinin hiçbir ek maliyet ödemeden tarzlarını evlerine yansıtabileceklerini belirtti.

Zengin sosyal tesisler…
Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Çukurova Balkon’un sosyal alanları içinde; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor.

Zemin kattaki kapalı otoparklarda 1+1 ve 2+1 daireler için birer, 3+1 ve 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Tüm bina sakinleri tarafından çok amaçlı kullanılabilen hobi odalarında masa tenisi oynamak ya da doğum günü gibi özel günleri kutlamak mümkün. Güvenlik ve kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181