Dap Yapı Maslak, Beykoz ve Pendik projeleri geliyor!
DAP Yapı 'Topraktan satış' konseptiyle Validebağ Konaklan ve DAP İzmir projelerinde rekor satışlar gerçekleştirdi. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz "Yılı, 1 milyar 100 milyon TL ciro ile tamamlayacağız" dedi.

YÜZDE 250 PRİM YAPTI
Projelerinde teslimler Icin daire sahiplerine yüzlerce randevu verdiklerini ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bazı sattıkları yapılardaki prim oranının yüzde 250'yi bulduğunu belirti. IstMarina'nın cok ilgi çektiğini belirten Yılmaz "İstMarina AVM'de ise sona yaklaştık. Acıbadem Hastanesi'nin inşaat çalışmaları da tamamlandı. Yakın zamanda hastanenin acılısı da gerçekleşecek" dedi. izmir'e yatırıma devam edeceklerini anlatan Yılmaz "Çeşme'de denize sıfır cok lüks bir proje daha gelistireceğiz. İzmir'de önümüzdeki süreçte 3 milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çesme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından DAP Yapı, 2017'yi rekor bir satış oranıyla kapatacak. Teras Kule projesini gerçekleştiren DAP Yapı, Üsküdar Validebağ'da inşa ettiği 'Validebağ Konakları' ve İstanbul dışındaki ilk projesi 'DAP İzmir' projesinde toplamda 1 milyar 20 milyon TL'lik satış rakamına ulaştı. Projelerin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, çadır kampanyaları ile önemli satış rakamlan yakaladıklanm söyledi. Yılmaz "Yılı, 1 milyar 100 milyon TL ciro ile tamamlayacağız. Yoğun ilgi gören topraktan senetle satış kampanyasını İstanbul'da Validebağ ve Teras Kule projelerinde 60 ay, İzmir'de 36 ay vade avantajını 19 Aralık'a kadar uzattık" dedi.

İDDİALI PROJELER
Dünyanın en iyi projesi seçilen İstMarina'yı teslim edeceklerini ifade eden Yılmaz "DAP İzmir, Teras Kule ve Validebağ Konakları gibi çok özel projeleri satışa sunduğumuz bir yıl olarak şirket tarihimize geçen unutulmaz bir yıl yaşıyoruz. Sonımluluğumuzun farkındayız ve bu sebepten dolayı her zaman söylediğimiz gibi bugünün değil geleceğin projelerini üretiyor, iddialı projelere imza atıyoruz. Özellikle son iki yılda birçok olumsuzluk yaşamamıza rağmen ekonomik anlamda güçlü bir şekilde gelişmeye devam ediyoruz. Uluslararası raporlara baktığımızda Türkiye için 2018 yılı gayrisafi yurt içi hasıla büyüme beklentisi yukarı yönlü revize ediliyor" dedi.

60 YILLIK BİNAYI YIKIN
Dünya nüfusunun arttığını, Türkiye'nin 2050'de 95 milyon nüfusa ulaşacağım ifade eden Yılmaz "Kentsel dönüşüm yerine binalar dönüşüyor. Henüz 15-20 yıllık binalann yıkılıp yeniden yapıldığı bir dönüşüm süreci yaşıyoruz. Miladını doldurmuş 60 yıllık yapılann öncelikle yenilenmesi gerekiyor. Milli servetimizi ve enerjimizi doğru kullanmak zorundayız" dedi.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181