DKY İnşaat projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanya başlıyor!
DKY İnşaat, İstanbul'un hızlı gelişen ve en çok değerlenen  bölgelerinde bulunan projeleri için “Anneler Günü” ne özel, konut alımını kolaylaştıran avantajlı bir kampanya başlattı. Annelerin yüzünü daha da güldürecek, benzersiz fırsatların sunulduğu kampanya kapsamında dileyen herkes, 80 aya kadar sıfır faiz oranı ve %2 indirimle DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden istedikleri daireye sahip olabilecek.

DKY İnşaat’ın hayatı kolaylaştıran +1,5 konseptli daireleriyle ayrıcalıklı yaşamlarının tadını çıkarmak isteyen anneler ya da annesine veya eşine aradığı evi hediye etmek isteyenler, avantajlarla dolu bu kampanyadan 7 – 14 Mayıs tarihleri arasında yararlanabilecek. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181