DKY İnşaat projelerinde sonbahara özel kampanya!
DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde l'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü. DKY Kartal projesi 21 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde, İstanbul Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal bölgesinde inşa ediliyor. DKY Kartal projesinde 2 + 1.5, 3 + 1.5, 4 + 1.5ve5 + 1.5 konut tipi seçenekleri sunuluyor. Proje içerisinde ayrıca 9 bin metrekarelik Metro Gross Market ile 23 bin metrekarelik ofis bloku da yer alıyor.

ADALAR MANZARALI
Kartal'da, sahil yolu üzerinde yer alan DKY Sahil projesinde büyüklüğüne bakılmaksızın her daire için en az iki araçlık kapalı otopark ve bunun yanı sıra, depo olarak kullanılacak alanlar da tasarlandı. Açılır kapanır çatılı yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanlarının olacağı DKY Sahil projesinde 128 ile 328 metrekare arasında değişen 22 adet 2+1,5, 110 adet 3+1,5, 8 adet 4+1,5 daire bulunacak.

200 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Kağıthane'de inşa edilen DKY On Kağıthane projesi 38 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 205 adet konuttan oluşan DKY On Kağıthane projesinde 1,5+1 ve 2,5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Mart 2018'de konut teslimleri yapılması planlanan DKY On Kağıthane projesi 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181