Dumankaya'dan "pas geç" kampanyası!
Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren dumankaya, yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor. 2016 yılını pas geçen kampanya ile daire sahibi olmak isteyenler ceplerinden hiçbir ek bedel çıkmadan ödemelerini bir yıl erteleyebilecek. Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Ödemelerinizi Erteleyin, Şehrin Ritmini Ertelemeyin
Kampanya kapsamında, Dumankaya’nın Al Mazaya işbirliği ile İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ile Adalar’a karşı ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde daire sahibi olmak isteyenler evini rahatça alabilecek. 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi daire seçeneklerinin olduğu Ritim İstanbul’da fiyatlar 385.440 TL’den başlıyor.

Zinde Bir Yaşama Açılan Dünya: hit-Fit
Kendini geliştirmeye ve ruhunu zenginleştirmeye ihtiyaç duyan, spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik bir proje olarak tasarlanan ve Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen hi-Fit projesinde daire sahibi olmak isteyenler de Pas Geç kampanyasının sunduğu fırsatlardan yararlanabiliyor.

Türkiye’nin, sporu ve sağlıklı yaşamı, teknoloji ile bir araya getiren ilk projesi olan hi-Fit’teki stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinde fiyatlar 155.200 TL’den başlıyor.

Flex Office Bahçeşehir: Çalışma Hayatının Kurallarını Değiştiren Proje
Flex Office Bahçeşehir ile konforlu çalışma alanlarını ve bireylerin günlük ihtiyaçlarına cevap veren modern bir yaşamı bir araya getiren Dumankaya, sunduğu avantajlar ile Bahçeşehir bölgesinde, yepyeni ve yatırım değeri oldukça yüksek bir projeyi hayata geçiriyor. Bahçeşehir’de 38 katlı gökdelende bulunan 300 üniteden oluşan proje, home ofis konsepti ile yükseliyor.

Bireysel çalışma alanları ve ofis box üniteleri ile çalışma hayatında özel alan kavramına yeni bir boyut getirecek olan projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine 175.200 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Doğa ile İç İçe Ferah Bir Yaşam Fırsatı
İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Sancaktepe’de yükselen Dumankaya Mozaik projesi, az katlı binaları, 4 farklı Dekorasyon seçeneği, geniş metrekareli evleri, projenin yüzde 70’ini kapsayan yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam alanı niteliğinde.

Pas Geç kampanyasının geçerli olduğu ve stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi daire seçeneklerine 179.520 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilecek proje, metroya, TEM otoyoluna ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine yakınlığı ile dikkat çekerken Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ataşehir-Finans Merkezi’ne göre mükemmel bir konumda bulunuyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181