GYODER Toya Yapı konut projeleri kampanyası!
Toya Yapı hayata geçirdiği Qent İstinye, Toya Vista, Avcılar Park, Q Studio, Toya Downtown ve Toya Moda projelerinde 31 Ağustos'a kadar sürecek, yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 10 yıl vadeli GYODER kampanyasını uyguluyor.

Toya Moda 
Lokasyonu itibari ile dikkat çeken Toya Moda projesinde stüdyo daireden 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 40 metrekareden 151 metrekareye kadar daire seçeneklerinin bulunduğu Toya Moda projesi 426 daire ve 36 mağazadan oluşuyor. Projede geniş yeşil alanlar, yüzme havuzları, sauna, buhar banyosu, çocuklara özel açık - kapalı oyun alanları, yürüyüş yolları, squash, fitness center, basketbol sahası ve masa tenisi gibi donatı alanları da yer alıyor. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181