Huzurlu Marmara Güneşli ve Huzurlu Marmara Bostancı projeleri geliyor!
Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde konumlandırdığı 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan "Huzurlu Marmara" projesine konut alıcıları büyük ilgi gösterirken firma, talebi karşılamaya yönelik Anadolu ve Avrupa Yakasında geliştirdiği 2 projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Huzurlu Marmara Güneşli ve Huzurlu Marmara Bostancı projeleri için yakın zamanda ön talep dönemi başlayacak.

BAYRAM BIYIKLI: HUZURLU MARMARA GÜNEŞLİ VE BOSTANCI PROJELERİMİZ GELİYOR
Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine güvenlerinin tam olduğunu belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Konut alıcılarının projelerimize gösterdiği ilgiden memnunuz. Yatırımcıların farklı lokasyonlarda yoğun talepleri var. Talepleri karşılamaya yönelik yakın zamanda iki projeye daha başlayacağımızın müjdesini buradan vermek istiyorum. Anadolu ve Avrupa yakasında geliştirdiğimiz Huzurlu Marmara Güneşli ve Huzurlu Bayram Bıyıklı Marmara Bostancı projelerimiz için gün sayıyoruz. Merkezi lokasyonları ile dikkat çeken her iki projeye kısa bir süre sonra başlayacağız. Bu projelerde de lasman öncesi ve lansmana özel avantajlı fiyatlar sunacağız" dedi.

HUZURLU MARMARA BEYLİKDÜZÜ 120 AY VADE VE 0 PEŞİNATLA SUNULUYOR 
Emlak Konut GYO'nun "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasına özel sektör olarak destek veren Huzurlu İnşaat'ın Marmara projesi Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı dairelere yatınmcılar büyük ilgi gösteriyor. Projedeki sınırlı sayıdaki daireler ve dükkânlar avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunulurken, ı Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 2+1 I daireler peşin alımlarda 374.000 TL'den ı alıcı buluyor. Projeden yatırım yapacak alıcılara anlaşmalı bankalar aracılı ile 0 peşinat ve 120 ay vade ile de konut sahibi olabiliyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Huzurlu Marmara t projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181