İstanbul Kartal Wings projesinin temeli atıldı!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından ortak olarak hazırlanan; ‘Kartal Wingsinşaat projesinin temel atma törenine katıldı. Törene; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Başkan Yardımcıları, Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul’un yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü katıldı.

“Güzel bir alanda güzel bir proje ortaya çıkıyor”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, açılış töreninde yaptığı konuşmada; “ Kartal’a Türkiye’nin ekonomik anlamda geçtiği zor günlerde yatırım yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir proje, asla kentine yabancı olmamalı. Gerçekleşen projenin Kartal’da yaşamanın güzelliğini ortaya koymasını diliyorum. Güzel bir alanda güzel bir proje ortaya çıkıyor. Eskiden Kartal’da gerçekleşen projelerin Kartal ismiyle anılamamasını hepinize hatırlatmak istiyorum. Kartal diyemiyorlardı. Bugün insanlar projenin Kartal’da olup olmadığını soruyorlarsa Kartal bir marka değer olarak belli bir noktaya gelmiş demektir.” şeklinde konuştu. Öte yandan inşaat projesinin yaklaşık 2 yıl içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181