İşte 84 ay 0 faiz kampanyası olan konut projeleri!
Kısa bir süre önce gündeme gelen ve tartışılan vade farksız uzun vade seçeneği hayata geçti. Uygulamaya ilk start verilen proje Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Ispartakule'de hayata geçirilen Ebruli Ispartakule oldu.

YENİLERİ EKLENİYOR
Evler için vade farksız taksit 84 ay olarak duyuruldu. Ardından İnsay Yapı'da konut satışlarını hızlandırmak üzere düzenlenen kampanyaya destek verdi. Markanın Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik'te yüzde 10 peşin, 84 ay vade vade farksız ev almak mümkün oldu. Kampanyaya her gün yeni bir inşaat firmasının dahil olduğu gözleniyor. Ceylan İnşaat'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe'de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'yla banka kredisi olmadan 72 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunduğunu duyurdu. Bu tür duyurulara yeni dönemde sıkça rastleyeceğımıza dikkat çeken uzmanlar, konut alıcılarının dikkatli olması gerektiğini söyledi. Firmaların ödeme gücü, iş yapış şekli ve geçmiş projelerinin da dikkatlice araştırılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Köy'de de kampanya
Siyahkalem'in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy'de gerçekleştirdiği KÖY projesi de yeni yıla konut bedelinin yüzde 25'i peşin ödenmek kaydıyla 84 ay vade farksız kampanya ile girdi. Siyahkalem CFO'su İbrahim Kahraman, yeni kampanyanın potansiyel konut alıcılarını teşvik edeceğine inandıklarını söyleyerek, "Her türlü zorluğa rağmen gayrimenkul sektörü 2017 yılını beklentilerini karşılayarak kapattı. 2018 yılı bizim konutlarımızın teslim yılı. Bu kampanyanın özellikle teslime çok yaklaşmış olan konutlarımızın satışına önemli bir ivme kazandıracağını inanıyoruz" dedi.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181