İşte yılbaşı konut kampanyaları! Aralık 2017
Yeni yılda ev sahibi olmak isteyenler için yılbaşı konut kampanyaları büyük fırsatlar sunuyor. Gayrimenkul firmaları da konut alıcılarına cazip ödeme seçenekleri ve indirimler sunmak için yılbaşını fırsat bilerek birbirinden farklı kampanyalar hazırlıyor. Yılbaşı kampanyası olan konut projeleri Aralık 2017 listesini sizler için derledik. İşte yılbaşı konut kampanyaları...

Rönesans Maltepe Piazza
Teslimine yaklaşık 6 ay kalan Rönesans Maltepe Piazza’nın konut bloğunda geçerli olmak üzere yıl sonuna özel cazip bir kampanya hazırlandı. Fiyatları 641 bin TL’den başlayan konutları tarih sınırı koymadan peşin olarak satın alan yatırımcılara yüzde 12 indirim ve 50 bin TL’ye kadar indirim çeki fırsatı sunuluyor. Rönesans Maltepe Piazza daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Kartal
Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi Zer Kartal, çok özel bir kampanyayla yeni yılda ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. 2018 yılına özel kampanya kapsamında; 1+1 - 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, peşin fiyatına,72 ay sıfır faizli ve banka kredisi kullanmak istemeyen yeni sahiplerini bekliyor. Zer Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

The Mandarins Acıbadem
Mandarins Gayrimenkul tarafından 1.2 milyar TL yatırımla iki etap halinde inşa edilen The Mandarins Acıbadem’de ev sahibi olmak isteyenler için 60 ay vade ile yüzde sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. The Mandarins Acıbadem daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çukurova Balkon
Hemen teslim avantajı ve dört seçenekli ödeme kampanyası ile dikkat çeken Çukurova Balkon’da, tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı uygulanıyor. Ayrıca vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin, yüzde 30 Eylül 2017’de, yüzde 30 Nisan 2018’de, yüzde 30 Eylül 2018’de ödeme imkânı da tanınıyor. Çukurova Balkon daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları
Ceylan İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için muhteşem bir kampanya düzenledi. İnşaatının yüzde 45’i tamamlanan ve son 8 dairesi kalan proje için 31 Aralık’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Ceylan İnşaat, banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ahes Misal İstanbul
Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Ahes Misal İstanbul yeni yıla özel hazırladığı kampanya kapsamında şirket bünyesinde yüzde 20 peşinatla 60 ay yüzde 0 faiz uygulaması başlattı. 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede aylık 1153 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün. Ahes Misal İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eston Şehir Koru
Eston Şehir Koru, lansmana özel fırsatlar ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle güçlü bir kampanyaya başladı. Kampanyayla, Eston Şehir Koru'da yüzde 5 peşinat ve 5 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Yüzde 50 banka kredisi kullanılıp yüzde 45 ara ödeme yapıldığında geçerli olacak yeni kampanyayla doğayla iç içe bir yaşamın kapısı açılacak. Eston Şehir Koru daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181