Kampanyalı konut projeleri İstanbul!
Kampanyalı konut projeleri İstanbul listesini sizler için derledik. İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda birçok markalı projede yeni kampanyalar başlatıldı. İşte kampanyalı konut projeleri İstanbul

Anadolu Yakası kampanyalı konut projeleri
Edonia Garden

Edonia Garden'de 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Edonia Garden 9 katlı 4 blok olarak inşa edilecek. Edonia Garden kampanya detayları için tıklayınız.

Ondörtüç Pendik
Ondörtüç Pendik'te 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler seçenekleri bulunan Ondörtüç Pendik projesi 8 bin 878 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Ondörtüç Pendik kampanya detayları için tıklayınız.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları
Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları 72 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuluyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri tasarlanıyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları kampanya detayları için tıklayınız.

Resim İstanbul Nefes
Resim İstanbul Nefes'te 120 ay 0,79 faiz kampanyası başladı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle farklı metrekarelerde geniş daire seçenekleri sunan Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup tarafından inşası sürüyor. Resim İstanbul Nefes kampanya detayları için tıklayınız.

Avrupa Yakası kampanyalı konut projeleri
Karat 34 
Karat 34'te 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Karat 34 projesi 470 adet konut, 124 adet ofis ve 27 ticari üniteden oluşuyor. Karat 34 kampanya detayları için tıklayınız.

Köy projesi
Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 467 bin metrekare arsa alanında inşa edilen Köy projesi Siyahkalem Mühendislik İnşaat imzası taşıyor. Köy projesi kampanya detayları için tıklayınız.

Ebruli Ispartakule
Ebruli Ispartakule'de 84 ay 0 faiz kampanyası başladı. 4 ila 28 katlı 10 bloktan oluşan Ebruli Ispartakule projesi 724 daireden oluşuyor. Ebruli Ispartakule kampanya detayları için tıklayınız.

Bizim Evler Güzelce projesi
Bizim Evler Güzelce projesinde kredili alımlarda 60 ay 0,69 faiz oranı konut alıcılarına sunuluyor. Bizim Evler Güzelce projesi 709 adet konuttan oluşacak. Bizim Evler Güzelce projesi kampanya detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181