Kiler GYO'nun 4 projesinde 60 ay vade farksız kampanya!
Kiler GYO tarafından inşa edilen 4 projede 60 ay vade farksız kampanya başlattı. Referans GüneşliReferans Kartal KordonboyuReferans Kartal Towers ve Referans Bahçeşehir projeleri kapsayan kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat 60 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra 240 ay 0,79 faiz ve 120 ay 0,45 faiz imkanları da konut alıcılarına sunuluyor.

Referans Güneşli
Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Güneşli projesi 2 blokta 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje avm, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, açık otopark, restoran, türk hamamı, kafe, yürüyüş parkuru, güvenlik bulunuyor. Referans Güneşli detaylı bilgi için tıklayınız.



Referans Kartal Kordonboyu
100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu projesinde 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor.Fitness, Türk hamamı, sauna ve buhar odasına sahip Referans Kartal Kordonboyu projesi tek blokta 17 kattan oluşuyor. Referans Kartal Kordonboyu detaylı bilgi için tıklayınız.



Referans Kartal Towers

451 konut ve 800 metrekarelik ticari alanın bulunuduğu Referans Kartal Towers projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru da bulunuyor. 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan Referans Kartal Towers projesinde 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken 3+1 daireler 155 ila 172 metrekare arasında değişiyor. Referans Kartal Towers detaylı bilgi için tıklayınız.



Referans Bahçeşehir

465 konut ve 34 ticari üniteden oluşan Referans Bahçeşehir projesi Kiptaş ile Kiler GYO imzasıyla yükseliyor. 26 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Referans Bahçeşehir projesinde 1+1,2+1,3+1,3,5+1,4+1 ve 4,5+1'den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor. Referans Bahçeşehir detaylı bilgi için tıklayınız.



Hilal MSİRİLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181