MaaNaa projelerinde lokasyon avantajı!
RAM Gayrimenkul, bu yıl içerisinde, Etiler'de MaaNaa 49'un ikinci etabına, Anadolu Yakasında ise Fenerbahçe'de MaaNaa 19 ve Bağdat Caddesi'nde MaaNaa 09 projelerine başlıyor. İnşaatı devam eden projelerin yanında Etiler, Ulus, Nişantaşı ve Fenerbahçe-Suadiye sahil bandında üst segment konut projeleri geliştiren MaaNaa'nın konut dışı projelerinin arasında Anadolu Yakası'nda E5 Otoyolu üstünde eski bir ofis kompleksinin yeniden inşa edilmesi ve Galatasaray'da tarihi eser vasfındaki bir binanın restorasyonu yer alıyor.

İyi bir çıkış yakalandı
RAM Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, son yıllarda yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından gayrimenkule olan talebin sürekli artığına dikkat çekti. Bu yılın ikinci çeyreğinde siyasi belirsizliklere rağmen gayrimenkul sektörünün iyi bir çıkış yakaladığını dile getiren Turfanda, ancak, banka kredi faizlerinin yüzde 1.10 seviyelerinin üzerine çıkması, doların yükselişi ve ülkedeki terör saldırıları sonucunda sektörde büyüme hızının azaldığına vurgu yaptı. Turfanda sözlerini şöyle sürdürdü:

"2015'te kentsel dönüşüm yasasındaki bürokratik sürece dair yaşanan engellerle hem konut satışlarında hem turizm hem de AVM pazarında ciddi bir düşüş yaşandı. Yasal mevzuattaki eksikliklerin tamamlanmasıyla gayrimenkul taleplerinin artmasını ve inşaat sektörünün ülke ekonomisine ortalama yüzde 5'lik bir katkı sağlamasını bekleyebiliriz."

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181