Makyol'da yeni projeler yolda!
Dünyanın en büyük 250 taahhüt şirketi arasında yer alan Makyol, ilk konut projesi Makyol Yaşam'ın ardından Makyol Santral projesini de hayata geçirdi. Bahçeşehir-Esenyurt hattında hayata geçirilen proje, 23 katlı 5 blokta 407 daireden oluşuyor. Kaba İnşaatı tamamlanan projenin 2019 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü, Makyol Santral projesine 200 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, projede metrekare fiyatlarının 4 bin 875 liradan, en düşük daire fiyatının ise 319 bin liradan başladığını söyledi.

'Merkezi bir konumda'
D-100, TEM Otoyolu bağlantısının yanı sıra, yapımı 2019 yılında Makyol tarafından tamamlanacak olan Mahmutbey-Esenyurt metrosuna projeden de ulaşılacağını anlatan Ünlü, Esenkent metro çıkışının proje komşusu olacağını ifade etti. Ünlü, "Yaptırdığımız sosyolojik ve demografik araştırmaya göre, insanlar bu bölgeye gelmek, sosyalleşmek, yeme-içme alanlarından faydalanmak istiyor ama trafik ve otopark büyük sorun olarak gösteriliyor. Bunun en önemli çözümü metro olacak. Makyol Santral bu engelleri ortadan kaldırıyor. Merkezi konumuyla TEM, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına da oldukça yakın" dedi.

'Yeni projeler yolda'
Bir yandan Türkiye ve dünyanın önemli alt-üst yapı projelerini hayata geçirdiklerini hatırlatan Ünlü, diğer yandan ise yeni bir döneme geçerek başlattıkları konut geliştiriciliğini devam ettirdiklerini dile getirdi. Ünlü, "Bu yeni dönemin ikinci projesi Makyol Santral oldu. Arsa Makyol'un. Makyol'un önemli bir arsa stoku var. Araziler, bina, tesis derken toplam sayı vermek zor ama 500 bin metrekarenin üzerinde. Bunları değerlendireceğiz. Göksu Deresi kenarında, Haramidere'de arsalarımız var. Büyükçekmece, Tayakadın arazilerimizde de orta vadede çalışmalarımız olacak" dedi.

60 aya '0' faiz imkanı
İstanbul-İzmir Otoyolu projesi, Hacıosman Metrosu, Ovit Tüneli, Dolmabahçe Tüneli gibi daha pek çok alt-üst yapı i ve havaalanı projesinin taahhüt firmalarından olan Makyol, dünyanın pek çok bölgesinde de önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Makyol Santral'da ise konut alımını kolaylaştırmak için 1 çeşitli ödeme modelleri hayata geçirdiklerini anlatan Gürler Ünlü, "Firma bünyesinde '48 ay yüzde 0 faiz', banka kredili ' alımlarda '60 ay yüzde 0 faiz' ile peşin ödemelerde ise yine lansmana özel yüzde 12 indirim fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181