Nef Bahçelievler'de yüzde 0.42 kampanyası!
Şehir merkezinin en yeşil projesi olarak dikkat çeken Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0,42 faiz avantajı ile ev sahibi olma fırsatı sizleri bekliyor. 

Timur Gayrimenkul, Mes Turkuaz, Ziylan ortaklığı ile hayata geçirilecek Nef Bahçelievler projesi İstanbul Bahçelievler'in yeni projelerinden birisi olarak alıcıların beğenisine sunuluyor. 3 bin metrekarelik 14 adet cadde dükkanı da bulunan Nef Bahçelievler projesi yarısından fazlası peyzaja ayrılmış yaklaşık 45 dönümlük bir alanda yer alıyor. 1+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan Nef Bahçelievler projesinde daire büyüklükleri 60 ila 280 metrekare aralığında değişiyor. Foldhome olmak üzere Nef buluşları kullanılacak Nef Bahçelievler projesi toplam 1.023 adet konuttan oluşuyor. 

Sinema odası, misafir evi, parti ve karaoke odası, müzik odası, PlayStation, hamam ve sauna, eğlence odası, davet odası, lounge alanı, squash, kapalı yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası bulunan Nef Bahçelievler projesinde açık ve kapalı futbol sahası gibi pek çok fold alanı da yer alacak.

Nef Bahçelievler daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Nef Bahçelievler iletişim!
Telefon:  444 96 33
Web: nefbahcelievler.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181