Nef, 'Şimdi al 2019’da öde' kampanyasına 4 projesiyle dahil oldu!
Gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikçi çözümleriyle adından sıkça söz ettiren Nef, Emlak Konut GYO önderliğinde başlayan “Şimdi al 2019’da öde” kampanyasına, Nef de 4 projesiyle dahil oldu. Ön satışı başlayan Nef Basınekspres, İş GYO-Nef ortak projesi olan İnistanbul Topkapı, ön lansmanı yapılan Nef Sancaktepe ve Nef Kağıthane Point 05projeleriyle kampanyaya destek veren Nef, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödeme imkanı sunuyor. Kalan yüzde 80’in banka kredisi kullanılarak ödendiği kampanyada, taksitlerin ödemesi ise 16 ay sonra, Ocak 2019’da başlıyor. 31 Ekim’e kadar geçerli kampanya kapsamında, projelerden indirimli fiyatlarla ev alma fırsatı sunan Nef, tüketiciye uygun ödeme koşullarının yanı sıra ciddi prim avantajı sunuyor.

349 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
Kampanyaya dahil olan Nef projelerinde, 349 bin TL’den başlayan daire bedelinin, yüzde 5’ini peşin verenler ev sahibi oluyor. Sattığı projelerle, yatırımcısına ortalama yüzde 42 prim kazandıran Nef, Emlak Konut GYO önderliğinde başlayan kampanya ile ev almak isteyenlere kazanç sağlıyor. Kampanya kapsamında, tüketicilerin ilk taksit ödemelerine 2019’da başlamasıyla, yüzde 15 ile 25 arasında indirim sağlanmış oluyor. 2016 yılında kırılan konut satış rekorununa ardından, 2017 yılında başlayan bu kampanya ile sektörün büyümesine önemli katkı sağlayacağı ve konut satışında bu sene de bir rekorun gelebileceğine işaret ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181