Sur Yapı "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başladı!
Satıştaki Muhit Sancaktepe'de 1+1 daire için örnek veren Altan Elmas "120 ayda 0,55 faiz oranıyla örneğin 323 binTL'lik bir ev için 10 yılın sonunda sadece 24 bin TL fazladan ödeme yapmış olacaklar. Böylece bugün 323 bin Tüye aldığı konutun 10 yıl sonraki toplam maliyeti 347 bin 319 TL olacak. Teslime kadar Sur Yapı olarak taksitlerin bir kısmını biz karşılıyoruz. Böylece düşük faizle, peşinatı düşük, taksit oranları düşük bir kampanyadan yararlanılıyor. Kampanyanın markalı konut sektörüne öncü olacağını ve sektöre dinamizm getireceğini düşünüyoruz" dedi. 

İstanbul'un 7 ilçesinde ve Bursa'da olmak üzere farklı gelir gruplarındaki konut alıcılarının ve yatırımcılarının bütçelerine uygun geniş yelpazede projeleri bulunduğunu hatırlatan SurYapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sahiplerinin evlerini teslim aldıktan sonrada kira öder gibi taksitlerini ödeyebileceklerini belirtti.

Sur Yapı, yeni konut projesi kampanyası 'Mutlu Evler Türkiye'yi başlattı. Kampanya kapsamında Ümraniye'de Şehir Konakları, Sancaktepe'de Lavender ve Muhit, Maltepe'de Yeşilmavi, Koşuyolu'nda Excellence, Kağıthane'de Tempo City Ispartakule'de Bahçeyaka, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Topkapı'da Topkapı Evleri ve Bursa'da Marka Rezidans projelerinde 300 daire satışa çıktı.

YÜZDE 15 PEŞİNAT ÖDENİYOR
'Mutlu Evler Türkiye' kampanyası kapsammda indirimli fiyatı 323 bin TL olan 60 metrekare 1+1 daire 48 bin TL peşinat ile sahibinin olacak. Teslime kadar 600 TL, teslimden sonra ise 1.474 TL taksitle ödeme yapılacak. 120 için de sadece 0.55 krefaiz oranı uygulanıyor. Kalan tutar ise 29 bin TL'lik vade farksız beş ödemeyle tarini belirtti. marnlanıyor. Taksit sayısını azaltmak isteyenler için 60 ay 0 faiz imkânı da kampanya kapsamında sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+ yüzde 15 indirim uygulanıyor.

180 MİLYON LİRA CİRO BEKLİYOR
Amaçlarının vatandaşa yönelik uygun bütçeli daireler sunmak olduğunu söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, bir kereye mahsus gerçekleştirecekleri kampanya ile 300 aileyi ev sahibi yapmak istediklerini söyledi. Kampanyadan 180 milyon TL ciro beklediklerini de belirten Elmas, şunları söyledi: "2017 yılının ilk altı ayında "Olur Olur Bal Gibi Olur' ve 'Aynen Öyle' kampanyalarını yapmıştık. Sur Yapı olarak 2017 yılının son çeyreğinde çok daha güçlü bir kampanya başlatıyoruz. Kampanya kapsamında konut alıcıları teslime kadar küçük küçük taksitler ve rahat ödeme koşullarıyla lüks projelerimizden ev sahibi olma fırsatı bulacaklar."

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181