Tahincioğlu'ndan 5 yeni proje geliyor!
Tahincioğlu, Nidapark İstinye projesini 60 ay vade farksız taksit imkânı ile satışa çıkardı. Tahincioğlu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen projede, lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunduk" dedi.

AZ KATLI MİMARİYLE TASARLANDI
Az katlı mimari konseptte tasarlanan Nidapark istinye projesi, ev sahiplerine bahçe katları, ara katlar ve çatı katlarındaki ünitelerle her katında farklı yaşam alternatifleri sunuyor. Bahçe kullanımı imkânı sunan bahçe katları, dubleks veya simpleks olmak üzere iki farklı ünite tipinden oluşuyor Bahçe katlarının yanı sıra zemin katlarda bulunan ünitelerde de teras kullanımı imkânı var. Projede, çatı dublekslerinin Boğaz manza raları terası bulunuyor.

Tahincioğlu, Nidapark İstinye projesini 60 ay 0 vade farkıyla satışa çıkardı. İstanbul İstinye'de Emlak Konut işbirliğiyle hayata geçen projede 2+1'den 5+2'ye kadar konut tipleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor. Projeden ev alanlara ayrıca yaklaşık 15 metrekare büyüklüğünde depo imkânı da sunuluyor. Nidapark İstinye projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor. Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor. Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Yeni projemiz Nidapark İstinye, İstanbul'un en eski ve prestijli semtlerinden İstinye'de, ince zevklerle tasarlanan yaşam kalitesiyle, bir evin insanın hayatında ne kadar büyük yer kaplayabileceğini ortaya koyuyor. Döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen Nidapark İstinye projesinde, lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunduk" dedi.

5 PROJE YOLDA
Tahincioğlu, bugüne kadar 3.5 milyon metrekareyi geçen proje tasarladıklarını söyledi. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Kozyatağı, Zeytinburnu, Çengelköy, Beykoz ve Yenisahra'da planlama aşamasında projeleri bulunuyor. Tahincioğlu, "Evim Değerleniyor" kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütüyor.

47 BİN M2'LIK PARK ALANI
Nidapark İstinye, 47 bin 500 metrekare alan üzerinde tasarlanmış, kullanıcıların özel mülkiyetinde olacak bir park alanı sunuyor. Bu park alanında her 3 bölge sakinlerinin kullanımına açık farklı aktiviteler yer alıyor.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181