Yeni konut projeleri İstanbul!
Yeni bir konut arayışında olanlar için Yeni konut projeleri İstanbul listesini derledik. Markalı konut ve kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken yeni konut projeleri İstanbul çalışmaları hızla devam ediyor. İşte yeni konut projeleri İstanbul

Nef Nakkaştepe
Katlanır ev konseptinde inşa edilecek olan Nef Nakkaştepe projesi İstanbul Üsküdar'da yükselecek. Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Kartal Marine Loft projesi
21 katlı tek bloktan oluşacak olan Kartal Marine Loft projesi karma proje konseptiyle tasarlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin düşünüldüğü Kartal Marine Loft projesinde 74 konut ve 7 dükkan yer alacak. Kartal Marine Loft projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Torunlar Kayabaşı projesi
Karma konsepte sahip olması beklenen ​Torunlar Kayabaşı projesi Torunlar GYO imzası ile yükselecek. 49.2 milyon TL arsa değerine sahip olan Torunlar Kayabaşı projesi 60 bin 833 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Torunlar Kayabaşı projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Reform Life
1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ve 3+2 daire seçeneklerinin yer aldığı Reform Life projesi 7 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası ile Avcılar konut projeleri arasında yer alan Reform Life projesinde dairelerin büyüklükleri 79 ila 262 metrekare arasında değişiyor. Reform Life daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eczacıbaşı Kartal projesi
Denizin kenarında konumlanacak olan Eczacıbaşı Kartal projesi 3 milyon metrekarelik Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde tasarlanacak. Karma konsepte sahip olanacak olan Eczacıbaşı Kartal projesi 317 dönümlük alan üzerinde inşa edilecek. Eczacıbaşı Kartal projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yeni konut projeleri İstanbul ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181