Aydos Country Örnek Dairesinin kapılarını açtı!
Modern country dekorasyon tarzına sempati duyanların sayısı son yıllarda gitikçe artıyor. Dekorasyonda tercih edilen genel çizgiler, klasik tarzdan modern country dekorasyon tarzına dönüşüyor. Sinpaş GYO da bu eğilimden ilham alarak tasarladığı Aydos Country projesinin örnek dairesini görücüye çıkardı.

Aydos Ormanı’nın yanı başında, 50 dönümlük arazi üzerine kurulu, her biri geniş balkonlara sahip 900 konutun yer aldığı Aydos Country’nin örnek dairesi, projenin tabiatın zenginliklerinden esinlenerek tasarlanan detaylarını başarılı bir şekilde yansıtıyor. Aydos Ormanı’nın renklerinden ilham alınarak dekore edilen örnek daire, doğa ile iç içe bir yaşam felsefesinin, modern ihtiyaçlar eşliğinde düşünülmesiyle tasarlandı. İki çocuklu bir ailenin ihtiyaçlarına göre kurgulanan iç mekanda, doğadaki renk ve dokulara uygun malzemeler seçildi. Yaşam alanları, kullanım amaçlarına uygun olarak fonksiyonel, estetik ve sanatsal dokunuşlarla düzenlendi. Rahat, doğal ve sıcak bir atmosferin kurgulandığı evde, mutfak ve banyolarda alışılagelmiş dekorasyon tarzından farklı olarak tercih edilen dolap kapak modelleri ve renkleri, modern country dekorasyon konsepti ile örtüşecek detaylarla zenginleştirildi. Mutfak tezgahları ve tezgah kaplamaları da bu konseptin vurgulandığı çarpıcı alanlar arasında yer alıyor.

Hem trendy hem de eskimeyen bir dekorasyon
Örnek daire dekorasyonunun bir başka öne çıkan yönü de hem trendleri takip eden hem de kısa sürede eskimeyecek bir dekorasyon sunması. Fonksiyon, tasarım niteliği ve müşteri talepleri, tasarımda göz önünde bulundurulan kriterlerin başında geldi.

Sıcak, samimi ve mütevazi bir dekorasyon anlayışıyla yumuşak, zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından toprak tonlarına, geniş bir pastel renk yelpazesi kullanıldı. Ağırlıklı olarak el yapımı olan aksesuarlarda aşırı süslemeden kaçınıldı. Aynı yalınlık, mobilyalarda da kendini gösteriyor. Doğal malzemeden üretilen mobilyaların bu yalın tavrı yansıtan tekstil dokularında, çoğunlukla keten, pamuk ve yünlü kumaşlar tercih edildi. Aksesuarlarda ise ağırlıklı olarak çiçek desenleri ve doğayı yansıtan motifler dikkat çekiyor.

Işığın sıra dışı kullanımı ile hayata dokunan sıra dışı bir tarz
Örnek dairenin aydınlatma düzeni de büyük bir özenle gerçekleştirildi. Tavandan aydınlatmanın yanı sıra gündüz de kullanılabilen aydınlatma sistemleri ek olarak tercih edildi. Ferah ve aydınlık mekanlar yaratmak için tavanların beyaza boyanmasına dikkat edildi. Odaların farklı köşelerinde kullanılmış olan abajur ve okuma lambaları, akşamları konforlu bir atmosfer yaratılması için özellikle seçildi.
Dekorasyondaki en önemli öğelerden biri de duvar kağıdı. Aydos Country örnek dairesi, duvar kağıdı kullanımının en başarılı örneklerinden biri. Mutfak ve banyolarda kullanılan duvar kağıdı, aksesuarlarla birlikte country dekorasyon etkisini vurgulayan bir başka unsur.

Doğa ile iç içe bir yaşam
Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan ve country tarzı özel iç dekorasyonuyla teslim edilecek Aydos Country projesinden 120 aya kadar vade imkanıyla konut sahibi olmak mümkün. 1+1’den 4+1’e farklı yaşam seçenekleri bulunan projede, 68 m2’den 208 m2’ye kadar farklı dairelerde düşük peşinatlar ve uzun vadeli ödeme seçeneklerinden yararlanma imkanı bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181