Babacan Port Royal örnek dairesi hazır!
‘Babacan Port Royal'in örnek daireleri görücüye çıktı. Satış ofisine gelen ziyaretçiler bundan böyle stüdyo ve 2+1 daire tipinde 2 ayrı örnek daire gezebilecek.Kendi arsaları üzerinde lüks konut projelerini hayata geçiren Babacan Holding kira öder gibi 240 ay vade ve aylık % 0.79 faizle konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Toplam 4 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan inşa edildiği lokasyondaki projelere kıyasla yüzde 30 daha ekonomik fiyatlar sunan ‘Babacan Port Royal' fiyat avantajı ile yatırımcılar tarafından bölgenin en karlı yatırımı olarak gösteriliyor. Projede alan büyüklükleri talebe göre şekillendirilebilen 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan Babacan Port Royal'in örnek dairelerini DGD Design tasarladı.

Fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor
‘Babacan Port Royal', lokasyonunun en lüks ve en ulaşılabilir projesi olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Yeşilköy'de Atatürk Havalimanı’na en yakın lokasyonda E-5 üzerinde konumlanıyor. ‘Babacan Port Royal'de daireler 258 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca 120 ay 0.49 ve 50 ay 0 faiz oranıyla her bütçeye uygun ödeme imkanı mevcut.

Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan ‘Babacan Port Royal'in bin metrekarelik kapalı alanı; fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası gibi sosyal donatı alanlarına ayrıldı.

Yaklaşık 10 bin metrekare açık bahçe alanına sahip ‘Babacan Port Royal' yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzlarıyla da dikkat çekiyor. Açık alışveriş merkezi keyfini yaşatacak toplam 80 adet mağazanın yer aldığı ‘Babacan Port Royal', CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy Deniz Otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakınlığı ile önem kazanıyor. Aynı zamanda proje alanına çok yakın konumda yer alan birçok okul, hastane, AVM ve devlet daireleri de bulunuyor.

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181