Nidapark Kayaşehir Yakut Örnek Daire!
İstanbul Kayaşehir’de yer alan Nidapark Kayaşehir projesinin Nidapark Kayaşehir Yakut etabının Örnek Dairesi alıcılarını bekliyor.

470 daire ve ticari ünitelerin bulunduğu Nidapark Kayaşehir Yakut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. 7 blok olarak yükselecek Nidapark Kayaşehir Yakut ​ projesinde sosyal alanlar da dikkat çekiyor. Projeye özel olarak ayrılan sosyal tesisler, kapalı havuz, fitness, yoga, pilates, genç odası, sinema, lounge, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra süs havuzları, modern çardak alanları ve kış bahçesi de alıcılarına sunuluyor. 


Dairelerin büyüklüklerinin 144 metrekare ile 226 metrekare aralığında değiştiği Nidapark Kayaşehir Yakut  projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir Yakut daire fiyatları için tıklayınız.


Nidapark Kayaşehir Yakut iletişim!
Adres: Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir Bulvarı No: 47 Başakşehir İstanbul
Telefon: 444 48 46
Web: www.nidaparkkayasehir.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181