SeaPearl Ataköy'ün örnek dairesi ziyaretçilerden tam not aldı!
Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri ziyaretçilerden tam not aldı. Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edilen, alanları 119 metrekare olan 1.5+1 ve alanları 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler, projeyi ziyaret eden yatırımcı profilinden tam not aldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, '"Lüks konut nasıl yapılır?' sorusunun yanıtını yaptığımız örnek dairelerle vermiş olduk. Örnek dairelerimizin hazırlanmasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen aldığımız olumlu tepkiler bizleri çok mutlu ediyor. Ertelenen konut alım talebini canlandırdık. Yatırımcılar örnek daireleri gördükten sonra kararlarını hızla verdiler" diye konuştu.

BÖLGEYE DEĞER KATTIK
Kuzu, "Merkezlere yakınlığı, yapıların kalitesi, park ve yeşil alanları ile İstanbul'un en lüks semtlerinden biri olan Ataköy'de inşa ettiğimiz projemiz ile bölgenin değerine değer katıyoruz. Geçtiğimiz günlerde açıklanan TSKB Gayrimenkul'ün raporuna göre, İstanbul'da son bir yılda markalı konutlarda en yüksek değer artışı yaklaşık yüzde 33 ile Üsküdar'da görülürken, Bakırköy'de yüzde 32 artış yaşandı" şeklinde konuştu.

METREKARESİ 8 BİN DOLAR
SeaPearl Ataköy, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değeriyle 2 etap halinde yükseliyor. 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan 1. etap projede metrekare birim fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. İlk etapta teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişebilen 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. Projedeki ödeme planıyla ilgili de konuşan Özen Kuzu, "SeaPearl Ataköy'de kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Yatırımcılar ile karşı karşıya gelip onları dinleyip nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olabileceklerini dinliyoruz. Yatırımcılarla bir araya gelerek ödeme planı oluşturuyoruz" dedi.

Tüm evler deniz manzaralı
SEAPEARL Ataköy'de her blokun kullanımına özel 150-200 metrekare arasında değişen fîtness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkânı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı da yer alıyor. Projedeki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181