Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kartal'da yükseliyor!
Öbekli Ailesi ve Yılsan Holding'e ait olan arsa üzerinde hayata geçirilen Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi Kartal'da yükseliyor.

Bir tarafı ofis, bir tarafı ise yaşam alanı olarak tasarlanan Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi İstanbul'daki 3., Türkiye'deki 6. IKEA mağazasını bünyesinde barındırıyor. Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesinde aynı zamanda 150'ye yakın mağazaya ev sahipliği yapan bir alışveriş merkezi de yer alıyor.

Anadolu Yakası'nın tek 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet vermeye hazırlanan kulesi Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi panoramik deniz ve Adalar manzarasını sizlere sunuyor.

Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi ne zaman teslim?

Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi nerede?

Anatolium Marmara Alışveriş ve Yaşam Merkezi iletişim!
Adres: Soğanlık Yeni Mah. Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol Cad. Yılsan A.Ş. Apt. No: 72 Kartal-İstanbul
Telefon: 0 212 367 9253
Web: www.anatolium-marmara.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181