Babacan ticari üniteler için ön talep topluyor!
Babacan Holding hayata geçirdiği 4 projesinde yer alan ticari ünitelerde ön talep toplamaya başladı. 22 Eylül- 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ön talep süreci Babacan Premium, Babacan Port Royal, Babacan Palace ve Crown Deluxe'de gerçerli olacak.

Babacan Premium
Babacan Premium'da 1216 konut, alışveriş merkezinde 102 ticari ünite yer alıyor. Proje'nin 41 katlı kulesinde 1+0’dan, 3+1’e düz ve loft daireler, 27 şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında ise 2+1 ve 3+1’ler yer alıyor. Babacan Premium detaylı bilgi için tıklayınız.

Babacan Port Royal
Babacan Port Royal 4 blokta 897 konut ve 43 dükkandan oluşuyor. 16 bin 527 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Babacan Port Royal projesinde konutların yanı sıra otel ve ticari birimler de bulunuyor. Babacan Port Royal detaylı bilgi için tıklayınız.

Babacan Palace
Babacan Palace'ta açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güneşlenme terası, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı, lobi, resepsiyon yer alıyor. Babacan Palace projesi tek blokta ticari üniteler ve konutlardan oluşuyor. Babacan Palace detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181