DKY Business Tuzla iletişim!
Ön talep dönemi süren DKY Business Tuzla projesi DKY İnşaat'ın DKY Business ofis projeleri serisinin devamı niteliğinde. 

DKY İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği 7. projesi olma özelliği taşıyan DKY Business Tuzla projesi ofis projesi olarak tasarlanıyor. Markalı konut üretiminin yanı sıra ofis projeleri ile de adından sıkça söz ettiren ve  İstanbul'un her iki yakasında da proje üreten DKY İnşaat, ardarda konut ve ofis üretmeye devam ediyor. ​

Bölgedeki ofis ihtiyacını karşılaması beklenen DKY Business Tuzla projesi aynı zamanda her açıdan business class bir iş merkezi  özelliğine sahip. DKY Business Tuzla projesinin mağazaları ve sosyal olanaklarıyla bölgede fark yaratması hedefleniyor. 

DKY Business Tuzla iletişim!
Adres: Cevizli D-100 Güney Yan yol Cad. No:13/33 Kartal Vizyon Sit. No:33 Kartal / İstanbul
Telefon: 444 9 359
Web: www.dkyinsaat.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181