Emlak Konut Kuzey Yakası ödeme koşulları!
Emlak Konut güvencesi ile inşa edilecek olan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde yüzde 10 peşinat, 18.ve 36. ayda yüzde 10 ara ödeme, yüzde 20 peşinata 24 ay taksit ve yüzde 30 peşinata 36 ay taksit seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

İstanbul Başakşehir Şehir Parkı içerisinde hayata geçirilecek olan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde akıllı ofisler yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde spor alanları, etkinlik alanları, 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı ve 83 kişilik seminer salonu da bulunuyor.

364 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde 50 adet dükkan ve 350 adet bulunuyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut GYO imzası taşıyan Emlak Konut Kuzey Yakası projesi ticari ofis projesi olarak hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi fiyat? Tıklayınız.

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi nerede? Tıklayınız.

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi İletişim!
Adres: Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım D Blok No: 1 Dükkan No: 168 Başakşehir/İstanbul
Telefon: 0212 801 43 11
Web: emlakkonutkuzeyyakasi.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181