Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde ofisler 9 Eylül'de satışa çıkıyor!
Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir’de yepyeni bir yaşam alanı kuruyor. İstanbul, 364 bin metrekare alan üzerinde kurulacak şehir parkına kavuşuyor. Toplamda 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinliği de içerisinde barındıran Kuzey Yakası’ndaki doğayla iç içe akıllı ofisler 9 Eylül tarihinden itibaren satışa çıkıyor.

İstanbul’un yeni yakası “Kuzey Yakası”, milyonlarca İstanbullunun hayatına değer katmak için Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir’de hayat buluyor. Dünya standartlarındaki konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli, hayvanat bahçesi ve dünya metropollerinde görmeye alıştığımız şehir parkıyla Kuzey Yakası Başakşehir’de yepyeni bir yaşam başlatıyor.

Yatay ofis konseptini sunan Kuzey Yakası parklar içerisinde huzurlu ve aktif bir iş yaşamı müjdeliyor. İstanbul’a yakışan yemyeşil bir alan üzerinde geliştirilen Kuzey Yakası’ndaki akıllı ofisler uygun ödeme koşullarıyla satışa sunuluyor.

“İstanbul’a yeni bir yaka kazandırıp iş ve sosyal yaşama yeni bir soluk getiriyoruz…”
Başakşehir’de hayata geçirilen “Kuzey Yakası” ile ilgili açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: “Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut olarak kent yaşamına değer katan, halkımıza daha yaşanabilir alanlar oluşturabilme vizyonuyla sektöre yön veren projelere imza atmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda 1995 yılında pilot bölge olarak çalışmalara başlanan ve 2003 yılından sonra süratle atılımların hızlandığı örnek bir şehircilik anlayışı ile planlı ve altyapılı olarak gelişmeye devam eden Başakşehir bölgesinde, Emlak Konut olarak yaklaşık 13.000 bağımsız bölüm, ulaşım, altyapı ve gerekli sosyal donatıların inşasını gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Başakşehir konum itibariyle 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Entegre Sağlık Kampüsü, Stadyumlar, Resmi Kurum Binaları ve Üniversite gibi devletimizin büyük ölçekli yatırım projeleri ile her geçen gün değerine değer katan bir bölge olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek potansiyeliyle ön plana çıkıyor.

Halen merkez olarak planladığımız alanda 5000 kişilik cami ile birlikte aynı zamanda Halkalı-3.Havalimanı metrosu, Başakşehir-Kayaşehir metrosu, Başakşehir-Olimpiyat Tramvay duraklarını ve otoparkları barındıran 25.000 m² alanlı meydan projemizin yapımı devam etmektedir.

Bu doğrultuda şimdi de Başakşehir’de İstanbul’un iş ve sosyal yaşamına yeni bir soluk getiriyoruz. Bölge ile uyum sağlayacak, doğa ile iç içe az katlı ofis ve ticari ünitelerin olduğu proje ile iş yaşamını Kuzey Yakası’nda yeniden yorumluyoruz. Kuzey Yakası içerisinde ofisler ve ticari alanların yanı sıra; otel, spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, çocuk alanları ve hayvanat bahçesi gibi faaliyet alanlarının dışında bir de dünya metropollerinde görmeye alıştığımız devasa bir şehir parkı yer alıyor. Günün stresi ve yoğunluğundan sıyrılabileceğiniz, ailenizle vakit geçirebileceğiniz, üretkenliğin ve yaratıcılığın beslenebileceği bir ortam sunan Kuzey Yakası’nda, çocukların ve gençlerin hayallerine de büyüklerin hedeflerine de yer var. Tüm bu imkanları bir arada bulunduran Kuzey Yakası ile hem Başakşehir’e hem de İstanbul’a yeni değerler kazandıracağız.” dedi.

Kuzey Yakası farklı pek çok konsepti bir arada sunuyor
Kuzey Yakası bulunduğu konum itibariyle ve Tem, E-5, 3.köprü gibi bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekerken, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Başakşehir’de doğal yaşamla iş dünyasını bir arada deneyimlemenize olanak veriyor. Mimarisi ve açık alan düzenlemeleriyle farkını ilk bakışta ortaya koyan Kuzey Yakası, karma kullanım çok fonksiyonlu programıyla farklı beklentilere cevap veriyor. Hayvanat bahçesinden, ofislere, kongre merkezinden otele, benzeri dünya metropollerinde olan şehir parkına kadar birçok farklı konsepti bünyesinde barındırıyor.

Kuzey Yakasında bulunan projede toplamda 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirildi. Projenin 7 bloğunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanmış olup geriye kalan 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrılmıştır.

Proje kapsamındaki otel bloku 153 adet odası, beraber çalışabileceği kongre merkezi ve fitness-sauna-havuz gibi sosyal alanlarıyla hizmet verecek. Kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanından oluşmaktadır. Proje kapsamında ayrıca basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181