Ferko Line Kağıthane'de yükselecek!
2016'da Kâğıthane, Büyükdere Caddesi ve Göktürk'te satış değen 1,5 milyar dolan bulan gayrimenkul yatırımına imza atacak olan şirket, Kâğıthane'de hayata geçireceği ofis ve otel projesinde otel kısmının işletmesi için FourPoints bySheraton ile anlaştı. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Gökçe Meriçten, 2016'da satış değeri 1,5 milyar dolar olan A proje planladıklarını açıkladı.

Ulusal bir gazete muhabirine konuşan ve Kâğıthane'de otel ve ofislerin yer alacağı Ferko Line adında yeni bir projeye başladıklarını belirten Meriçten, 22 dönümlük net arsada 3 blok hayata geçireceklerini söyledi. Kâğıthane merkezde yer alan projenin konumu ile öne çıkacağını vurgulayan Meriçten, 'Arsada zemin iyileştirme çalışmaları başladı. Satışlar ise şubat ayında başlar. Otel bölümünü Er Yatırıma sattık ve Four Points by Sheraton ile anlaşıldı" dedi. Ağırlıklı olarak ofis ve otel yapan şirket, 2016 yılı için rezidans da planlıyor. Ferko, İlgaz'da devam eden 560 yatak kapasiteli oteli ise kendi işletecek.

Turizm&Yatırım Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181