Ferko Line ofislerinin yüzde 25'i satıldı!
Kağıthane’deki 120 milyon dolarlık yatırımı ile Ferko Line, iş dünyasının ilgi odağı oldu. Lansman sonrası Ferko Line’da ofislerin yüzde 25’i satıldı. 105 bin metrekare toplam inşaat alanında 4 blok ile yükselen, bünyesinde 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Oteli'ni bulunduran Ferko Line'ın inşaat süreci, planlamanın bir ay önünde ilerliyor.

Ferko Line'ın lansman sonrası kısa zamanda beklenen ilgiyi gördüğünü belirten Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriç'ten, şunları söyledi “Merkezi lokasyonu ve sağladığı konforlu iş yaşamı olanaklarıyla kısa sürede iş dünyasının dikkatini çekmeyi başaran projemizde hedeflediğimiz satış oranını yakaladık. 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak Ferko Line'da inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Kalite ve iş güvenlik unsurlarından ödün vermeden sürdürdüğümüz inşaat sürecimizde planlamalarımızın bir ay önünde ilerliyoruz. Bize gösterilen ilgi ve duyulan güvenin yüklediği sorumlulukla değerlerimizden ve iş prensiplerimizden ödün vermeden tüm hızımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.''

Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181