Hak Yapı'dan Pendik'e ofis projesi geliyor!
İki yeni projesi için düğmeye bastı İnşaat sektöründe adından başarıyla söz ettiren Hak Yapı, hayata geçirdiği projeleriyle sektöründeki gücünü pekiştiriyor. Anadolu Yakası'nda inşa ettiği markalı projelerin ardından Hak Yapı, aynı bölgede 200 milyon değerindeki iki yeni projesini daha hayata geçiriyor.

1968 yılından bu yana pek çok prestijli projeyi hayata geçirerek sektörde öncü bir kimlik kazanan Hak Yapı, teslimini gerçekleştirdiği Günaydın Konakları, Durupark, Perapark, Park34, Suadiye Palas ve Eflinpark projelerinin ardından, hayata geçireceği iki yeni projesi ile Pendik'e değer kazandırmaya devam ediyor. Ön talep sürecinde olan Onlife projesinde konut alıcılarına yüksek standartlarda bir yaşam sunan Hak Yapı, Pendik'te ulaşımın merkezinde konumlandıracağı ticari ve ofis projesi ile de kazançlı bir yatırımın kapılarını açıyor.

Markalı konut yatırımlarının yanı sıra hastane ve okul projeleri ile de sektöründe önemli bir yer edinen Hak Yapı,Kurtköy'de inşası devam eden okul projesini yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlıyor.

"DOĞRU ALANLARDA DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ"
Doğru alanda, profesyonel projeler hayata geçirdiklerini belirten Hak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım; "Kalite ve konforun sınırlarını zorlayan projeler için yıllardır emek veriyoruz. Bir projeyi geliştirmek ve inşa etmekten daha önemlisi yapılmayanı yapmak ve sektörde örnek olmaktır. Bu sebeple Hak Yapı olarak konut projelerimizin yanı sıra hastane ve okul projelerimizle de ülkemize değer kazandırıyoruz.Her projemizde aynı titizlik ve özeni gösteriyor ve hep bir adım sonrasını düşünüyoruz. Bu vizyonla ürettiğimiz her projenin ardından takip edilen bir marka olmanın gurunu yaşıyoruz. Şu anda Anadolu Yakası'nda hayata geçireceğimiz konut ve ofis projemiz var. Yatırım değeri yüksek, nitelikli projelerimizle ülkemize ve vatandaşımıza değer kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Hak Yapı, 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçireceği Onlife projesinin ön talep dönemi için hazırlıklara başladı. İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos'ta konumlandırılan proje, konut alıcılarına ulaşımın merkezinde,doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Her zevke hitap eden modern mimarisiyle kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede 430daire bulunuyor. Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı projede daireler 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Onlife projesiyle konut alıcılarına yatırım değeri yüksek bir proje sunan Hak Yapı, Pendik'te E-5 hattında hayata geçireceği ofis projesi ile sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan projede 142 ofis-home ofis ile 12 ticari ünite yer alacak. Modern hayatın tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış ofis ve ticari üniteleriyle yatırımcılarına değer katacak birçok ayrıcalık barındıracak proje, kazançlı bir yatırım vadediyor.

Sektör Tanıtım İnşaat Malzeme Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181