İstanbul Tower 205 Satılık!
220 metre yükseklikteki kule bloğunda 52 ofis katı bulunan İstanbul Tower 205 projesinde Satılık ofisler sizleri bekliyor.

LEED Gold Sertifikası alacak şekilde projelendirilen İstanbul Tower 205 projesi A++ ofis özelliğine sahip. İki blok larak tasarlanan İstanbul Tower 205 projesinin 20 metre yükseklikteki podyum bloğunda ise teras kullanımlı ofisler ve dükkanlar bulunuyor. 

Selçuklu izlerine rastlamak da mümkün olan İstanbul Tower 205 projesi minimum enerji kullanımı ve maksimum gün ışığı kullanımına olanak sağlayan özgün dış cepheye sahip. 6 adet asansör,  25 saniyelik bekleme süresi ile Türkiye’nin en hızlı asansörlerinin yer aldığı İstanbul Tower 205 projesi Amerikan SOM tarafından tasarlanıyor.

İstanbul Tower 205 iletişim!
Web: istanbul205.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181