Kiler GYO'dan Yenibosna'ya yeni proje!
Kiler GYO, ticari alanlardan oluşacak yeni bir proje için Işıl Turizm ile sözleşme imzaladı. Kiler ailesi grup şirketlerinden Kiler GYO, Bahçelievler Yenibosna mevkiinde 3.696 metrekare arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak yeni bir proje için Işıl Turizm Sağlık Hizmetleri Taşımacılık Müşv. ve Tic.AŞ. ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladığını bildirdi.

Kiler GYO'nun proje paylaşım oranının yüzde 45 olacağı ve inşaat süresinin ruhsat alımından itibaren 28 ay olacağı ayrıca belirtildi. Şirketin açıklaması şöyle: "İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesinde yer alan 3 bin 696 metrekare büyüklüğündeki 272 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Işıl Turizm Sağlık Hizm.Taşımacılık Müşv.ve Tic.AŞ. ile Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı inşaat Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmeye göre, Kiler GYO A.Ş.'nin paylaşımoranı yüzde 45, geliştirilecek projenin inşaat süresi ruhsat alımından itibaren en geç 28 ay olarak belirlenmiştir. Kiler GYO A.Ş tarafından gerçekleştirilecek ticari alanlardan oluşacak projenin geliştirme ve tasarım süreçleri çalışmalarına başlanmış olup, proje detayları netleştikçe kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Ticaret Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181