Lüks bir yatı andıran mimariye sahip ofis projesi; Royal Marin Business Center
Royal Group, yepyeni bir konseptle iş dünyasına yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Bembeyaz lüks bir yatı andıran mimari çizgisi ve ayrıcalıklı özellikleriyle dikkat çeken Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor.

'Üstün standart ve yüksek gusto' anlayışıyla hayata geçirilen Royal Marin Business Center, son teknolojiyle donatılmış iç tasarımıyla da dinamik bir merkez olarak tasarlandı. Royal Marin Business Center'ın en dikkat çeken özelliği ise dış cephe cam giydirme uygulamasında 'akustik izolasyon teknolojisi' kullanılıyor olması. Konumu itibariyle D100 karayolu üzerinde bulunan Royal Marin Business Center, bu teknoloji ile D100 karayolu gibi günde milyonlarca motorlu aracın geçtiği bölgede meydana gelen ses kirliliğini yüzde yüz önleyerek ofislerdeki konfor düzeyi bir kat daha artıyor.

Dev bir yatı andırıyor
Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana inşa edilen Royal Marin Business Center, 51 metre yüksekliği ve 28 metre genişliğiyle devasa bir yatı andırıyor. Zemin katta bulunan toplantı salonları ve otoparkların olduğu iki katı ve üzerinde önden arkaya doğru kısalarak gerçek bir lüks yat formu verilmiş 6 katı bulunuyor. Katların tavan yükseklikleri zeminde 5 metre, üst katlarda ise yaklaşık 3,5 metre olarak tasarlanan Royal Marin Business Center, toplamda 7 bin metrekare kullanım alanı sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak Royal Marine Business Center, çok amaçlı kullanım bölümleri ile büyük şirketlerin genel merkezi olarak hizmet verebilecek konseptte inşa ediliyor. Projenin bodrum katında, diğer katlardaki personelin toplantılarını rahatlıkla yapabileceği genişlikte modern toplantı ve sunum salonları yer alıyor.

D100 karayolu üzerinde
D100 karayolu üzerinde inşa edilen Royal Marin Business Center kara, deniz ve hava ulaşım noktalarına çok yakın bir konumda yer alıyor. Bitişiğindeki metro istasyonuyla büyük ulaşım avantajı sunan proje aynı zamanda sahil şeridine, hastanelere, okullara, eğlence ve alışveriş merkezlerine de oldukça yakın.

İndergi Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181