Ofis Karat Bakırköy'ün lansmanı Mayıs ayında yapılacak!
İstanbul Bakırköy'de Emlak Konut GYO işbirliği ile Baş yapı Güney-Elit iş ortaklığıyla hayata geçecek Ofis Karat Bakırköy satışa çıktı. 2011 yılında Halkalı'ya taşınan SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yerinde yükselen proje 160 milyon lira yatırım bedeline sahip. Toplam 26 bin 844 metrekare inşaat alanı üzerinde 6 katta yükselecek projede, 70 ile 425 metrekare arasında değişen 72 adet ofis yer alıyor. Proje kapsamında zemin katta 20 ile 400 metrekare arasında değişen 18 adet dükkân da bulunuyor. Mayıs ayında lansmanı yapılması planlanan Ofis Karat Bakırköy'de metrekare fiyatları KDV hariç 10 bin 350 liradan başlıyor. Başyapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Musa Baş, projenin ön talep döneminde yüzde 18'inin satıldığını söyledi. Musa Baş, projenin Aralık 2018'de tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek "Bakırköy'ün önemli arterlerinden biri olan İstanbul Caddesi'ndeki yenilenmenin Ofis Karat Bakırköy'den sonra da devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

60 AY 0 FAİZ ORANI
Projedeki tüm ofislerin satışa sunulduğunu belirten Musa Baş, projeden ofis sahibi olmak isteyenlere 60 ay vadede 0 faiz imkânı sunulduğunu söyledi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181