Piyalepaşa İstanbul'a 18 katlı otel projesi!
Piyalepaşa İstanbul'un otel kısmı, 18 kattan oluşacak. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul'un ilk özel mahalle konseptiyle kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa istanbul, 18 katlı otel projesini de Beyoğlu'na kazandıracak, İstanbul'un en eski ve değerli semtlerinden iyalepaşa Bölgesi'nde 800 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirilen proje tamamlandığında, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak.

Kaan Yücel "Piyalepaşa İstanbul, alçak binaların yer aldığı yatay bir konseptte tasarlandı"
Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlanan Piyalepaşa istanbul projesinin teknik detayları ile ilgili bilgi veren Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, 'Projemizi, Beyoğlu'nun en merkezi semtlerinden Piyalepaşa'da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçireceğiz. Projemizde; konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş mağazalarının yer aldığı alışveriş sokağı bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul'un en önemli özelliği; yüksek binalar yerme daha çok alçak binaların yer aldığı yatay konsepte tasarlanmasıdır. Bu anlamda projemizdeki konut blokları 6-10 kat arasında, ofis blokları ise 5-12 kat arasında değişmektedir. 190 adet rezidansın yer aldığı rezidans bloğumuz 16 katlı, bölgedeki otel ihtiyacına önemli bir çözüm olacağına inandığımız otelimiz ise 18 katlıdır. Piyalepaşa İstanbul'un otel alanı, 34 bin metrekare olacak şekilde tasarlandı" dedi.

Turizm & Yatırım Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181