Seba Office Boulevard ofis fiyatları!
Seba İnşaat inşaat imzası ile toplantı odaları ve sosyal alanlar da yer alan Seba Office Boulevard ofis fiyatları 3 bin 500 dolar+KDV den başlıyor.

Verimli su armatürleri kullanılarak su tüketiminin ve enerji verimli sistem çözümleri ile enerji tüketiminin azaltılması hedeflenen Seba Office Boulevard projesi Cendere Vadisi’nde yer alıyor. 5 blokta toplam 188 ofis, 3 restaurant, 13 dükkandan oluşan Seba Office Boulevard projesinde ofisler 116 ila 1086 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor. 

Restaurant, kafeterya, yemekhane, yiyecek-içecek otomatları, toplantı odaları, konferans salonu, ATM’ler, perakende alanları, fitness center, çocuk bakım odası, revir, oto yıkama, kapalı otopark gibi sosyal alanlara sahip Seba Office Boulevard projesi aynı zamanda Leed Gold sertifikasına aday olarak gösteriliyor.

Seba Office Boulevard nerede? Tıklayınız.

Seba Office Boulevard teslim tarihi? Tıklayınız.


Seba Office Boulevard iletişim!
Adres: Ayazağa Mah. Cendere Cd. Yolu No:13 Sarıyer İstanbul
Telefon: 0212 289 0077 - 0530 762 52 00
Web: www.sebaoffice.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181