Sinpaş, İş Modern'in ikinci halkasını Ambarlı'da hayata geçirecek!
Sinpaş Yapı, ilkini İkitelli'de inşa ettiği ticari gayrimenkul markası İş Modern'in ikinci halkasını Ambarlı'da hayata geçirecek. 151 bağımsız birimin yer alacağı projede, alan büyüklükleri 250 metrekareden başlıyor. Ortalama alanın 500 metrekare olduğu yatırımda, tek katta 12 bin metrekareye çıkan alan da mevcut. Projede metrekare birim fiyatları ise 4 bin 300 liradan başlıyor.

PRESTİJ UNSURU OLACAK
Proje değerinin 500 milyon lirayı aşacağını belirten Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, diğer İş Modern projelerinin 3 yılda alıcısına yüzde 150 kazandırdığını söyledi. Çelik, şirket bünyesinde 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sağladıklarını, ayrıca diğer kredili alımlarda da çeşitli modeller sunduklarını ifade etti. Çelik, "Orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları başta olmak üzere bu yapıların nitelikli çalışma alanlarına ihtiyaçları vardı. Mahalle arasında kalmış, işlevini yitiren, güvenliği olmayan, enerji ihtiyacını verimli karşılamayan bu alanlar KOBİ'leri oldukça zorluyor. Ayrıca iş yaptıkları diğer işletmelere prestijlerini de göstermeleri için İş Modern KOBİ'ler için önemli bir proje oldu" diye konuştu.

ULAŞIM ALTERNATİFLERİ VAR
Mahmut Sefa Çelik, "İş Modern projelerimizi sanayinin kalbi olan yerlerde ve ulaşım akslarına en yakın şekilde konumlandırıyoruz. İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki konteynır limanı Ambarlı'ya 5 dakika olan proje, TEM bağlantısına da çok yakın. Çalışanlar için de büyük kolaylık var. Çünkü yatırımımız metrobüsün yanı sıra yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunuyor" diye konuştu.

TIR'LAR 5'İNCİ KATA KADAR ÇIKIYOR
İş Modern'de her birime depo, atölye, lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek üniteler bulunduğunu dile getiren Çelik, "Proje, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8.75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarına sahip. TIR'lar 5. kata kadar çıkıyor. Ayrıca metrekare başına taşıma kapasitesi 1 ton" dedi.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181