Skyland İstanbul ofislerinde '0 peşinat, 0 faiz' kampanyası!
TEM bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çeken Skyland İstanbul ofisleri “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğini konut alıcılarına sunuyor.

Karma bir yaşam alanı sunan Skyland İstanbul'un Tower, Loft ve Flat ofis seçenekleri bulunuyor. 120.000 metrekare ofis alanı ile 504 ofise sahip olan Skyland İstanbul her katta 2 bin metrekareye kadar istenilen büyüklükte planlanılabilen Tower ofisleri yer alıyor. 360 derece kapanmayan manzaraya sahip  Skyland İstanbul projesinin ofisleri banka kredisiz 48 ay sıfır vade imkânı ile konut alıcılarına yatırımları için değer katma imkanı da sağlıyor. 

190 ila 4600 metrekare arasında büyüklüğe sahip olan Loft ofislerde tavan yükseliği 8 metre olarak tasarlandı. 17.500 metrekarelik kiralanabilir alanı bulunan Skyland İstanbul projesinin Flat ofislerinin Cendere Caddesi üzerinden direk girişi bulunuyor. 

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Skyland İstanbul fiyat? tıklayınız.

Skyland İstanbul teslim tarihi? tıklayınız.


Skyland İstanbul iletişim!
Adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe-Şişli/İstanbul
Telefon: 444 57 59
Web: www.skylandistanbul.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181