Sur Yapı'dan yeni proje; Ümraniye Exen Ofis!
Şehrin merkezin de her yere eşit mesafede, ana yolların hemen yanında, Boğaziçi Köprüsü’ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise sadece 10 dakika uzaklıkta olan Exen İstanbul Ofis ve Alışveriş Caddesi iki köprünün kesiştiği noktada; iş, yaşam, alışveriş ve finans merkezlerinin ortasında, tam bir bağlantı noktasında hayata geçiriliyor.

İstanbul’un en merkezi ve anıtsal projelerinden biri olan Exen İstanbul’un hemen karşı parselinde inşa edilecek olan Exen Ofis içerisinde yer alan alışveriş caddesi ile iş hayatına renk katacak.

Exen Ofis ve Alışveriş Cadde projesinde dört blok üzerinde yaklaşık olarak 40.000 metrekare ofis alanı, 15.000 metrekare alışveriş caddesi, iki ana meydan, açık ve kapalı otopark ve bir çok sosyal donatı alanı olması planlanıyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfası.com.tr 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181