Teknik Yapı, Deluxia Park Business'ın satışına başladı!
Teknik Yapı İstanbul Maltepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği ofis ve ticari ünitelerden oluşan Deluxia Park Business projesinin satışına başladı. Toplam 14 dönüm arazi üzerinde 2 blok olarak yükselecek projenin satış büyüklüğü ise 500 milyon lira. Türkiye'de ilk kez 'Örnek Ofis' uygulamasıyla satışa sunulan projede, KDV ve faiz yılbaşına kadar şirket tarafından karşılanacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, aidat giderlerini minimize etmek ve faiz yükünü azaltmak için bu projeye özel çalışma yapıldığını ifade etti. Sektörde ötelenen zamlara da dikkat çeken Durbakayım "Aylardır dizginlenen fiyat artışını bu projemize yansıtmadık. Buna ek olarak yılbaşına kadar gerçekleşecek satışlarda KDV'yi de biz üstlendik" şeklinde konuştu. Ticari faiz oranlarının bireysel konut faizlerinin üzerinde olduğunun altını çizen Umut Durbakayım, müşteri üzerindeki faiz yükünü azaltmak için ise 100 aya kadar vadelerde banka faiz oranlarının büyük bir kısmının karşılanacağı bilgisini paylaştı.

48 aya sıfır faiz
Durbakayım, "Söz konusu vadedeki faiz oranlarını anlaşmalı bankalarda yüzde 0.79 olarak müşteriye yansıtacağız" diye konuştu. Durbakayım, "Ayrıca 48 aya sıfır faiz uygulayacağız. Tabii ki bu oranlar çerçevesinde kalmak şartıyla alıcının ödeme koşuluna göre esnek ödeme planlarımızla yatırımcılarımıza kolaylıklar sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

İlk örnek ofis
Durbakayım, 400 ofis ve 14 adet ticari ünitenin yer aldığı Deluxia Park Business projesinin satışında bir ilki gerçekleştireceklerini belirterek, şunları söyledi: "2006'da Uphill Court projesinde satış ofisinin içerisinde ilk örnek daireyi 1'e 1 olarak yapmıştık. Bu projemizde de modüler akılcı ve modern sistemler ile çözümlenmiş 127 metrekare büyüklüğündeki örnek ofisimizi bir ilk olarak showroomun içerisinde yatırımcıların beğenisine sunacağız."

Metrekaresi 7.700 lira
Durbakayım, KDV hariç metrekare fiyatının 7 bin 700 liradan başlayacağını açıkladı. Durbakayım, ofis fiyatlarının 712 bin 248 liradan başladığını belirterek, "Peşin alımlarda yılbaşına kadar yüzde 18'lik KDV tutarı firmamız tarafından karşılanacak. Sonuç olarak fiyatlar 603 bin 600 liradan başlayacak" diye konuştu.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181