The Holl Pendik projesi iletişim!
5 bin metrekarelik alan üzerinde ticari mağazaların bulunacağı The Holl Pendik projesi açık adresi; E-5 Yanyol Caddesi No:180 Kaynarca, Pendik - İstanbul

3 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan The Holl Pendik projesi Vefa ve Bekart İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 90 adet home ofisten oluşacak olan The Holl Pendik projesinde 1+0 ve 1+1 daire tipleri yer alacak. 75 ile 86 metrekare arasında 38 adet 1+0 dairenin yer alacağı The Holl Pendik projesinde 98 ile 145 metrekare arasında 52 adet 1+1 dubleks ünite inşa edilecek.

Modüler kat yapısı sayesinde 75 metrekareden 615 metrekareye kadar genişleyebilen ofis alanlarının üretileceği The Holl Pendik projesi tek blok olarak tasarlanacak. Ön talep döneminin başladığı ​The Holl Pendik projesinde ortak kullanıma açık toplantı odaları, restoran, fitness spor alanları, lounge alanı, resepsiyon, kapalı otopark bulunacak.

The Holl Pendik projesi ön talep formu için tıklayınız.

The Holl Pendik projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

The Holl Pendik projesi fiyat? Tıklayınız.

The Holl Pendik projesi nerede? Tıklayınız.

The Holl Pendik projesi iletişim!
Adres: E-5 Yanyol Caddesi No:180 Kaynarca, Pendik - İstanbul
Telefon: (216) 483 4655
Web: www.theholl.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181