We Bulvar Çarşı ön talep formu!
1057 adet konutun bulunduğu We Haliç Gaziosmanpaşa'nın 29 adet ticari alandan oluşan bölümü We Bulvar Çarşı ön talep formu ile talep topluyor.

Daire başına 23 metrekarelik yeşil alanın düşünüldüğü We Haliç Gaziosmanpaşa projesi 11 blok olarak tasarlanıyor. 65 derslikli okul ve okula hizmet verecek yurt ve 2 bin 500 kişilik cami bulunan We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 285 metrekare arasında değişiyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde 27 adet ticari ünite yer alıyor.

450 bin TL yatırım bedeline sahip olan We Haliç Gaziosmanpaşa projesi mahalle konseptinde inşa ediliyor. 58 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen ​We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde güvenli spor ve oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, saunası ve 3 bin metrekareyi aşkın sosyal tesis, kreş ve rekreasyon alanı bulunuyor.

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181