İstanbul Rami'de yapılacak modern çarşı için sözleşme imzalandı!
Rami Kışlası'nda faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı için Kayabaşı Batı Resneli Bölgesinde yapılacak modern çarşının inşa sözleşmesi imzalandı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Hizmet Binasında düzenlenen törende TOKİ ve Doğuş İnşaat arasında imzalar atıldı. Doğuş İnşaat'ın üstlenici olduğu projede müşavirlik işlemleri ni TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret AŞ (EPP) yürütecek. İmza töreninde konuşan TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin Kayabaşı Batı Resneli Bölgesinde yapacağı yeni çarşıyla, gıda toptancılarının daha modern işyerlerine sahip olacağını kaydetti.

340 MİLYON ARTI KDV
Turan, ihalenin 340 milyon artı KDV bedelle yapıldığını belirterek, "İhalede Doğuş İnşaat ve ortağı bu işi aldı. 800 gün süresi var, tarihi 14 Nisan 2019. Temennimiz 2018 sonuna yetişecek şekilde projenin bitmesi" dedi.

KÜTÜPHANE OLACAK
Ergün Turan, sözlerine şöyle devam etti: "Bu, sadece buradaki mülkiyet sahipleri için değil istanbul için de çok önemli bir proje. Çünkü boşaltılan alan istanbul'un beklediği bir alan. Cumhurbaşkanımızın da yakından takip ettiği bir kütüphane olarak Kültür Bakanlığımız da çalışmalara başlamıştı.Tarihi ve kültürel bir alan, istanbulluların hizmetine sunulmuş olacak"

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181